Litvanya’da Erasmus+ Gençlik Değişimi Projesi Başvurusu

Yaşar Üniversitesi’nin ortak olarak yer aldığı 17-25 Mart 2019 tarihlerinde düzenlenecek “Save Our Stories: Chapter 3” isimli Erasmus+ Gençlik Programı Gençlik Değişimi projesi için katılımcı başvuruları, çevrimiçi olarak 06 Şubat 2019, saat: 17:30’a kadar alınacaktır.

Başvurularını eksiksiz ve başvuru döneminde tamamlayan adaylar ile 07 Şubat 2019, Saat: 09:30’da Yaşar Üniversitesi Bornova Selçuk Yaşar Kampüsü, Avrupa Birliği Araştırma ve Uygulama Merkezi’nde mülakat düzenlenecektir.

Projeye başvurmadan önce proje bilgilerinin ve şartlarının dikkatlice okunması gerekmektedir.

Koordinatör kurum tarafından hazırlanan proje bilgi rehberine ulaşmak için tıklayınız.

Katılımcı Profili 18-25 yaş arası gençler*
*Katılımcı seçimlerinde Yaşar Üniversitesi öğrencileri ve mezunları önceliklidir.
Hibe Detayları Proje dahilinde konaklama, yemek, vize  masrafları karşılanmakta, yol masrafları için kişi başı gidiş-dönüş maksimum 275 Avro destek sağlanmaktadır. (260 Avro uçak bileti, 15 Avro otobüs)
Katılım Ücreti Koordinatör kurum sosyal program organizasyonu için katılımcılardan 45 Avro katılım ücreti alacaktır.
Seçim Kriterleri Katılımcı seçimlerinde aşağıdaki seçim kriterleri göz önünde bulundurulacaktır.

·Hikaye anlatımı, oyunculuk, film tasarımı, edebiyat ve kültür alanlarına ilgi

·Proje tarihleri süresince tüm programa katılım için motivasyon

·Proje konusu olan film tasarımı ve video çekimi alanlarında deneyimli adayların başvurularına öncelik verilecektir.

·Daha önce Erasmus+ programı projelerine katılmayan gençlere öncelik verilecektir.

·Geçmiş proje ve gönüllü çalışma deneyimi

Katılım Şartları ·Proje tarihleri süresince tüm programa katılım zorunludur.

·Projede yer alacak öğrenciler üniversite izinlerinden kendileri sorumludur.

·Katılımcılar Schengen vize işlemlerinden kendileri sorumludur.

Başvuru Formu https://goo.gl/forms/W3b8pwYAJihvYWUq1
Sorularınız İçin [email protected]