İzmir’de Erasmus+ Gençlik Programı Eğitim Kursu Başvurusu

creactment-poster

Erasmus+ Gençlik Programı kapsamında 24 Şubat-3 Mart 2017 tarihlerinde İzmir’de yer alacak gençlik çalışanlarının hareketliliği eğitim kursu  başvurularının son başvuru tarihi 1 Aralık 2016, 23.59’dur. Eğitim kursu, proje yönetiminde yaratıcılık temasını işleyecektir.

• Proje başvuru profili:  Sivil Toplum alanında aktif olarak gönüllü olan gençlik çalışanları

• Proje dahilinde konaklama ve yemek masraflarının tamamı karşılanmaktadır

• Projede yer alacak öğrenciler üniversite izinlerinden kendileri sorumludur.

• Projeye başvurmadan önce proje bilgilerinin ve şartlarının dikkatlice okunması gerekmektedir.

Proje ile ilişkili ayrıntılı bilgiye ve proje başvuru formuna aşağıdaki linkten ulaşılabilir: https://goo.gl/forms/VnxAgXcllgvsuswt1

Sorularınız için: [email protected]