İtalya’da Avrupa Gönüllü Hizmeti Projesi

Yaşar Üniversitesi koordinatörlüğünde Erasmus+ Gençlik Programı kapsamında 01.07.2017 – 27.08.2017 tarihlerinde İtalya, Altamura ‘da yer alacak “Live, Act Volunteer” isimli Avrupa Gönüllü Hizmeti projesi için son başvuru tarihi 23 Nisan 2017, 23.59’dur.

• Proje başvuru profili: 18-30 yaş arası gençler
  • Proje için 2 gönüllü seçilecektir.
  • Ön elemeyi geçen gönüllü adayları ile İngilizce mülakat yapılacaktır.
  • Projede yer alacak öğrenci/mezun üniversite izinlerinden kendisi sorumludur.
  • Projeye başvurmadan önce proje bilgilerinin ve şartlarının dikkatlice okunması gerekmektedir
  • Proje dahilinde;
  1. İtalya’de konaklanacak yer
  2. Yol masraflarının bir bölümü
  3. 3 öğün yemek ya da bu yemeği sağlayabilecek para
  4. Cep harçlığı ( Ülkeden ülkeye değişmekle birlikte aylık 80-150 Euro civarı)
  5. Proje süresince geçerli sağlık sigortası

Başvuru için, İngilizce CV’lerini  proje adını e-mail konusunda belirtilerek [email protected] adresine gönderilmesi ve aşağıda linkte yer alan başvuru formunun doldurulması gerekmektedir: https://goo.gl/forms/SaSdQ3q9tbdQo3xr1

* Eksik başvurular değerlendirme dışı bırakılacaktır.

Pozisyonla ile ilişkili ayrıntılı bilgiye aşağıdaki linklerden ulaşılabilir: Live, Act, Volunteer Vacancy Announcement