İngiltere’de Erasmus+ Avrupa Gönüllü Hizmeti Projesi

Erasmus+ Gençlik Programı kapsamında 03.09.2017 – 02.09.2018 tarihlerinde İngiltere, Bournemouth ‘da yer alacak Avrupa Gönüllü Hizmeti projesi için son başvuru tarihi 14 Şubat 2017, 23.59’dur.

• Proje başvuru profili: 18-30 yaş arası gençler
  • Proje için 1 gönüllü seçilecektir.
  • Projede yer alacak öğrenci/mezun üniversite izinlerinden kendisi sorumludur.
  • Projeye başvurmadan önce proje bilgilerinin ve şartlarının dikkatlice okunması gerekmektedir
  • Proje dahilinde;
  1. İngiltere’de konaklanacak yer
  2. Yol masraflarının bir bölümü
  3. 3 öğün yemek ya da bu yemeği sağlayabilecek para
  4. Cep harçlığı ( Ülkeden ülkeye değişmekle birlikte aylık 80-150 Euro civarı
  5. Proje süresince geçerli sağlık sigortası
  6. İngilizce Online dil desteği

İlgilenen gönüllü adayları proje dahilinde yer alan 5 farklı pozisyondan en fazla ikisine başvuru yapabilirler.

Başvuru için, İngilizce CV ve 1 sayfa motivasyon mektubunun seçilen pozisyonun adı motivasyon mektubunda ve e-mail konusunda belirtilerek [email protected] adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Pozisyonlar ile ilişkili ayrıntılı bilgiye aşağıdaki linklerden ulaşılabilir:

1. EVS Role For Youth
  2. EVS ROLE FOR Nursery and Childrens Centre
  3. EVS ROLE FOR MARKETING
  4. EVS ROLE FOR Housing and Leisure
  5. EVS ROLE FOR Housing and Chaplaincy

Avrupa Gönüllü Hizmeti ile ilişkili ayrıntılı bilgi: https://genclik.yasar.edu.tr/ana-eylem-1-bireylerin-ogrenme-hareketliligi/avrupa-gonullu-hizmeti/

Sorularınız için: [email protected]