Çek Cumhuriyeti’nde Avrupa Gönüllü Hizmeti

Erasmus+ Programı kapsamında fonlanan Avrupa Gönüllü Hizmeti projesi  Eylül 2017 –  Ağustos 2018 tarihleri arasında Slezská diakonie ev sahipliğinde Çek Cumhuriyeti’ nde  yer alacaktır. Proje için 18-30 yaşları arasında 2 Türk gönüllü adayı aranmaktadır ve son başvuru tarihi 15 Haziran 2017,23:59’dur.

• Ön elemeyi geçen gönüllü adayları ile İngilizce mülakat yapılacaktır.
  • Projede yer alacak öğrenci/mezun üniversite izinlerinden kendisi sorumludur.
  • Projeye başvurmadan önce proje bilgilerinin ve şartlarının dikkatlice okunması gerekmektedir
  • Proje dahilinde;
  1. Çek Cumhuriyeti’nde konaklanacak yer
  2. Yol masraflarının bir bölümü
  3. 3 öğün yemek ya da bu yemeği sağlayabilecek para
  4. Cep harçlığı (Ülkeden ülkeye değişmekle birlikte aylık 80-150 Euro civarı)
  5. Proje süresince geçerli sağlık sigortası

Ayrıntılı bilgi ve başvuru koşullarına aşağıdaki linkten ulaşılabilir:

Call for EVS volunteers in the Czech Republic

Başvuru için linkteki başvuru formu indirilerek doldurulmalı, İngilizce CV ve İngilizce 2 referans mektubu ile [email protected]  e-mail adresine gönderilmelidir.

Başvuru Formu